Tarieven

Gratis Kennismakingsgesprek

Een goede klik is heel belangrijk voor een succesvol traject. Daarom vind ik het belangrijk om vrijblijvend kennis te maken. Op die manier kunnen we allebei inschatten of de klik er is en of ik voldoende voor je kan betekenen.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Individuele sessies

In de individuele sessies werken we aan de doelen die we samen opstellen. We bespreken de punten waar je tegenaan loopt en we kijken samen naar wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten.

Kosten € 75

Pakket van 5

Door vooraf te kiezen voor direct 5 gesprekken, kunnen we deze direct inplannen én het scheelt in prijs. 

Individuele sessies: In dit pakket zitten 5 individuele sessies.
Kosten € 300

(beeld)bellen: In dit pakket zitten 5 (beeld)bel consulten.
Kosten € 250

Training of Cursus

Tijdens de groepsbijeenkomsten komen we in een groep van minimaal 4 deelnemers samen. De bijeenkomsten vinden ’s avonds plaats.

Hierin bespreken we datgene waar jullie tegenaan lopen en gaan we met verschillende oefeningen aan de slag.

5 groepsbijeenkomsten van 2 uur.  

Kosten € 125

(Beeld)bel consult

Via (beeld) bellen is het mogelijk om vanuit je eigen vertrouwde omgeving begeleiding te krijgen. Ook als je niet in de buurt woont, in het ziekenhuis ligt of bijvoorbeeld in het buitenland bent.

Een (beeld) bel consult duurt ongeveer 45 minuten. 

Kosten € 60

Begeleiding via de mail

Een maand lang mailcontact met maximaal 2 mails per week. Deze begeleiding kan per maand verlengd worden. 

Kosten € 50

Vergoedingen
GOED NIEUWS! De zorg die ik bied aan ouders met een hulpvraag rondom hun baby wordt vergoed! Dit betekent dat je dit niet zelf hoeft te betalen, maar dat de gemeente deze kosten betaalt vanuit de Jeugdwet. Ik heb een overeenkomst met de 8 Achterhoekse gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Hiervoor is wel een verwijzing nodig van het CJG, huisarts, jeugdarts of medisch specialist. 
De overige zorg die ik bied voor volwassenen wordt helaas niet vergoed.

Verwijzing
Voor de ouders die een hulpvraag hebben rondom hun baby (tot 1 jaar) is er een verwijzing nodig. Zie ook het kopje hierboven voor meer informatie.
Voor de overige aanmeldingen is er geen verwijzing nodig van de huisarts voor begeleiding of behandeling. Dit betekent dat je direct een afspraak kan maken.

Wachttijden
Momenteel is er geen wachttijd. Na aanmelding zal ik binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Aansluitend op dit gesprek zal de behandeling of begeleiding kunnen starten.

Kilometervergoeding en reistijd
Houd bij huisbezoeken rekening met reiskosten van €0,28 per km.
Daarnaast 
breng ik vanaf 30 minuten reistijd de helft van de reistijd tegen de helft van mijn uurtarief in rekening.

Werkwijze
Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en bespreken we de hulpvraag. We bepalen samen de doelen waar we aan gaan werken, zodat we deze tijdens en na de behandeling of begeleiding kunnen evalueren. In de gesprekken die volgen kijken we wat voor jou belangrijk is om te bespreken en geef ik je tips, advies of oefeningen waar je mee aan de slag kunt. De afspraken kunnen bij jou thuis, op mijn praktijk of online plaatsvinden.

Verhindering
Ben je verhinderd? Je kan tot 24 uur voor de afspraak de sessie kosteloos annuleren.

Tevredenheid
Ik streef naar tevredenheid en een goede kwaliteit van hulpverlening.
Wanneer je ontevreden bent over bepaalde zaken, hoor ik dat graag. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kan je gebruik maken van de klachtenregeling van P3NL, waarbij mijn praktijk is aangesloten.