Je bekijkt nu De Corona zomer

De Corona zomer

Nu de corona maatregelen versoepelen komt ook de zomer dichterbij. En hoe gaan we die invullen? Blijf je dichtbij huis of durf je het toch aan om wat verder weg te gaan? Wat is verstandig, wat is wijsheid? 

Tijdens zwangerschappen heb ik mensen dezelfde keus horen overwegen; blijf ik in Nederland zodat ik dichtbij goede zorg ben als er iets misgaat? Of ga ik toch naar het buitenland en vertrouw ik erop dat het wel goed komt? 

Het zijn lastige dilemma’s en keuzes die je alleen zelf, of samen met je partner, kan maken. Alle situaties zijn anders en dus ook alle keuzes. Het is vooral belangrijk om bij je eigen gevoel te blijven en datgene te doen waar jij en je partner zich het beste in kunnen vinden en wat natuurlijk het beste is voor jullie eventuele kindje. Wat je omgeving daarvan vindt is vaak minder van belang.

Voor mij betekent de vakantieperiode dat ik met mijn man en twee zoons voor twee weken naar Frankrijk vertrek. Dit stond al gepland voordat Corona zich aandiende en we zien het nog steeds zitten om te gaan. Even weg van de dagelijkse routine en weer volledig tijd en aandacht hebben voor elkaar is iets waar we naar uitkijken. 

Na mijn vakantie kan ik me dan, totaal uitgerust, volledig richten op mijn eigen praktijk. Ik heb dan de tijd, de mogelijkheden en de ruimte om mijn praktijk uit te gaan bouwen en wat heb ik daar zin in!

Zeker na deze gekke periode is het voor mij tijd om een nieuwe start te maken en te investeren in mezelf en de groei en ontwikkeling van mijn praktijk.

Ik hoop je dan te zien en/of te spreken zodat ik jou er bij kan helpen om een fijne start te maken als ouder of een weg vinden in de situatie waar je in zit.